teachmehowtodance » Blogg » vennebilder

vennebilder

<3 elsker dere, alltiiid

4 kommentarer

danian

05.nov.2011 kl.20:00

Kjempe fine bilder

Døkkers Jente:)

08.nov.2011 kl.07:53

Døkk, E Så Grume!:)

Caroline 0.o

09.nov.2011 kl.20:14

elsker deg ÅG, vennen!! <3<3<3<3<<<3<333<3<333<3<333<3<3 wihi ^^

Sara

13.nov.2011 kl.18:52

hehe, veldii mange fine bilder!

gla i de :*

Skriv en ny kommentar

ane dybvadskog

ane dybvadskog

13, Nord-Fron

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente fra nord-fron. Jeg blogger om alt mulig egentlig, og håper du liker bloggen min. Er det noe du savner her, så er det bare å si ifra! leser denne bloggen NÅ

presentert bloggen min

Kategorier

Arkiv

hits teachmehowtodance - her blogger jeg om hverdag, outfit, sminke, mote også videre. jeg vil se på meg selv som ei som skiller meg ut, og blogger og om sterke følelser angående dette.

sykt inspirerende jente

så over et par kommentarer istad, og oppdaget en veldig koselig kommentar. jeg gikk innom bloggen, sjekka den ut og fant deretter en annbefaling av en syyyyykt inspirerende blogg. jenta er svensk, 14 år, og har en aaawesome klesstil. digger henne allerede! 

 


du kan besøke bloggen hennes her, og se på de sykt inspirerende bildene hun tar, og den kule stilen hennes. beundrer henne, virkelig! 

VINN GOODIEBAG - Moroccanoil

åååh! 
elsker konkurransene på blogg.no, man kan vinne så sykt mye fint! ikke at jeg er så heldig da det kommer til å vinne ting, men .. det er jo verdt et forsøk?

 

curtinsample

04.30 - video

ahha! 
sitter nå i stuen og venter på at pappa skal komme hjem fra jobb å jage meg til sengs .. jeg får nemlig ikke sove, fordi jeg prøvde å se hele big brother maratonet som ble sendt i kveld, men klarte selvfølgelig å sovne en time eller to på sofaen. våknet for to timer siden, helt lyyyys våken. så da ble det video.


TYYYYYYYYYCKS?!

hahaah, totalt latterkrampe

herreguuud! sitter å ser på ett eller annet lamed program på bliss nå. en dude som sitter å snakker til kameraet også er det forskjellige konkurranser så du kan sende inn melding direkte til han duden. også var det noen som glemte å sende melding til han, så ble han suuur.. ahhaa! men så kom det plutselig en melding fra en viss Kari. og han bare: 
"ååååh, hærreguuuud! Kari .. kanskje det e tante kari! æ vet ikke, men æ kalla ho tante kari, det va så søtt". hahahahaah, må si jeg fikk et latteranfall der ja! dere skulle hørt det.. så nå sitter han å snakker om tante kari .. døør! C:
 
men nå skal jeg se en gang til på en video jeg nettopp har lagd til dere, også kommer den straks ut på bloggen! vi sees!

god morgen!

haha, for en tid å si det på .. 
har nettopp kommet ut av dusjen, og sitter nå og nyter en bedre frokost mens jeg ser på vettskremt. digger det programmet! hhehehhehehehehe C: føler meg så ond. haaaah!

har forresten klipt meg. ble veldigveldig fornøyd! for første gang i historien. såååh, det var veldig deilig å bli kvitt noe av håret mitt. vet ikke helt om jeg legger ut bilde enda, fordi nå er det vått.. eller, shit ææææu.


neidaneida. jeg har jo ikke det. Men jeg har veldig lyst på forandringer.. noe som er litt mer rocka ellernoo. er litt lei av å ha langt hår nåh.. snakkes! nå skal jeg spise opp maten min.

sovnet i tannlegestolen..

heisann! 
nå sitter jeg og ingerlise hjemme hos meg og venter på at klassami skal gå forbi, så tar vi følge til hallen med dem. har nettopp vært hos tannlegen og fyllt mitt 1923482372654832 hull, og det skal også bli det siste i løpet av mitt liv. hahaha, nå fikk jeg det til å høre ut som at det var vondt og greier, men det var det altså ikke. fikk bedøvelse som vanlig, tannlegen min kjenner meg såpass godt nå at han vet at jeg vil ha bedøvelse.

alle de forskjellige maskinene begynte å dure mens jeg lå der og halvsov. etter en stund i stolen, tror jeg faktisk at jeg sovnet helt et par minutter. og jeg som hater tannglegen! 0.o anyway. så nå kan jeg ikke spise på flere timer, fordi han tok så mye bedøvelsa av en eller annen grunn. kanskje det var fordi hullet var litt dypt?


men nå må vi gå C: skal høre på synnevennen min synge og litt mere i hallen. så vi snakkes! og dere? GOOOOOD HELG! <3<3<3<3

er så opptatt!

hallaa! heisann! morn! hei! ogsåvidere .. tulla, ahahhahahhahahahahhahaahahhaa 0.o
men anyways da! overskriften.. dere som er faste lesere av bloggen min har sikkert merka at jeg ikke har blogga siden ... hmm ... lenge? eller, jah. men det er ikke det at jeg ikke vil blogge, men har rett og slett ikke tid.

er så mye som skjer på skolen med prøver, innleveringer og har og endel lekser for tiden. så jeg må bare informere at det blir i helgen det blir mest blogging til dere. sitter for øyeblikket oppe hos ingerlise og blogger fra dataen hennes. senere i kveld skal vi ned til meg og kose oss litt før vi skal finne senga.


ooohno, fant verdensverste bilde på pc'n til ingerlise ..oi, er enda flere bilder fra i sommer her, men kan ikke legge ut alle sammen ..

kommentar nr. 1000 - vinner øredobber

hallo!
jeg har satt meg som mål å få 1000 kommentarer. men da trenger jeg deres hjelp. samme hvor mye en og en kommenterer, så lenge de gir mening. her er hva du kan vinne.så om du vil være vinneren av dette, er det bare å sette i gang å kommentere, så kårer jeg vinneren da jeg har 1000 kommentarer. hadet c: skal på bursdag

er utslitt, VIDEO

jeg tåler rett og slett ikke skoleukene, de sliter meg helt ut! er så vidt jeg orker å stå opp i helgene. sover hele tiden, og får ikke gjort noe ut av helgene en gang. noe som er utrooolig kjipt. mange av dere tenker sikkert at jah, men da må jeg legge meg tidligere da jeg skal på skolen. men jeg legger meg alltid halv 11, og står opp halv 8. og det blir faktisk en del timer, altså nok. så jeg vet ikke hva det er som feiler meg .. haha. så alt jeg har gjort i dag ser slik ut ↓ 

vennebilder

<3 elsker dere, alltiiid

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
NB! NB! NB! NB! NB! Søk opp (ctrl+f) Navn: navnet ditt her Under den står det: Alder, bor og interesse. Der det står f.eks. navnet ditt her må du skrive det inn. Eks:

Navn: Ida

Alder: 15 år

Bor: Nittedal

Interesser: Foto, dans og venner

Søk opp (ctrl+f)

Meny

Dette er knappene på menyen, i sidemenyen. Der det står: feks. DIN BLOGGADRESSE, skal du skrive inn link til bloggadressen din. Dette gjør du med - forside -Om meg -Foto ( kan du endre til en annen kategori, f.eks anntekk) -legg til som venn