teachmehowtodance » Blogg » 19.11.11 - outfit

19.11.11 - outfit

heisann!
nå har jeg nesten nettopp vært ute å tatt bilder til dere, rydda rommet litt til det kommer gjester her i kveld. ingerlise og pauline <3<3<3<3 TRIOEN MIIIN! så siden jeg bare venter på pauline nå, og ingerlise kommer senere så tenkte jeg at jeg kunne benytte tiden min til å blogge til dere. så da blir det outfit! lenge siden sist nåhhh..

hva syns dere? :D

2 kommentarer

Christine<3

19.nov.2011 kl.20:28

kos døkk jentæn mine <333

20.nov.2011 kl.19:00

Veldig fint : - )

Skriv en ny kommentar

ane dybvadskog

ane dybvadskog

13, Nord-Fron

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente fra nord-fron. Jeg blogger om alt mulig egentlig, og håper du liker bloggen min. Er det noe du savner her, så er det bare å si ifra! leser denne bloggen NÅ

presentert bloggen min

Kategorier

Arkiv

hits teachmehowtodance - her blogger jeg om hverdag, outfit, sminke, mote også videre. jeg vil se på meg selv som ei som skiller meg ut, og blogger og om sterke følelser angående dette.

19.11.11 - outfit

heisann!
nå har jeg nesten nettopp vært ute å tatt bilder til dere, rydda rommet litt til det kommer gjester her i kveld. ingerlise og pauline <3<3<3<3 TRIOEN MIIIN! så siden jeg bare venter på pauline nå, og ingerlise kommer senere så tenkte jeg at jeg kunne benytte tiden min til å blogge til dere. så da blir det outfit! lenge siden sist nåhhh..

hva syns dere? :D

godnatt..

nå er alt driiitt. gidder ikke dette lenger. skal være tornesrose og legge meg å sove i hundre år og våkne opp som en søt jente med et perfekt liv. godnatt! 

 

VIDEO!

HAHAAHHAHAAHHAHA, tycks?

ane og caroline - VIDEOOO!

lagde denne videoen for ca en uke side. ENJOOOY! 

oi, shiiit

uuups I did it again. 
nå har lekser og fritid tatt overhånd når det kommer til bloggingen. jeg er veldig lei meg for det, men som jeg har sagt før så, dere skjønner. men i helgen skal jeg bruke tiden min sånn så det blir masse blogging. skal i allefall prøve ..
nå skal jeg legge ut en liten video som jeg og caroline lagde for en stund siden. BRB! 

sykt inspirerende jente

så over et par kommentarer istad, og oppdaget en veldig koselig kommentar. jeg gikk innom bloggen, sjekka den ut og fant deretter en annbefaling av en syyyyykt inspirerende blogg. jenta er svensk, 14 år, og har en aaawesome klesstil. digger henne allerede! 

 


du kan besøke bloggen hennes her, og se på de sykt inspirerende bildene hun tar, og den kule stilen hennes. beundrer henne, virkelig! 

VINN GOODIEBAG - Moroccanoil

åååh! 
elsker konkurransene på blogg.no, man kan vinne så sykt mye fint! ikke at jeg er så heldig da det kommer til å vinne ting, men .. det er jo verdt et forsøk?

 

curtinsample

04.30 - video

ahha! 
sitter nå i stuen og venter på at pappa skal komme hjem fra jobb å jage meg til sengs .. jeg får nemlig ikke sove, fordi jeg prøvde å se hele big brother maratonet som ble sendt i kveld, men klarte selvfølgelig å sovne en time eller to på sofaen. våknet for to timer siden, helt lyyyys våken. så da ble det video.


TYYYYYYYYYCKS?!

hahaah, totalt latterkrampe

herreguuud! sitter å ser på ett eller annet lamed program på bliss nå. en dude som sitter å snakker til kameraet også er det forskjellige konkurranser så du kan sende inn melding direkte til han duden. også var det noen som glemte å sende melding til han, så ble han suuur.. ahhaa! men så kom det plutselig en melding fra en viss Kari. og han bare: 
"ååååh, hærreguuuud! Kari .. kanskje det e tante kari! æ vet ikke, men æ kalla ho tante kari, det va så søtt". hahahahaah, må si jeg fikk et latteranfall der ja! dere skulle hørt det.. så nå sitter han å snakker om tante kari .. døør! C:
 
men nå skal jeg se en gang til på en video jeg nettopp har lagd til dere, også kommer den straks ut på bloggen! vi sees!

god morgen!

haha, for en tid å si det på .. 
har nettopp kommet ut av dusjen, og sitter nå og nyter en bedre frokost mens jeg ser på vettskremt. digger det programmet! hhehehhehehehehe C: føler meg så ond. haaaah!

har forresten klipt meg. ble veldigveldig fornøyd! for første gang i historien. såååh, det var veldig deilig å bli kvitt noe av håret mitt. vet ikke helt om jeg legger ut bilde enda, fordi nå er det vått.. eller, shit ææææu.


neidaneida. jeg har jo ikke det. Men jeg har veldig lyst på forandringer.. noe som er litt mer rocka ellernoo. er litt lei av å ha langt hår nåh.. snakkes! nå skal jeg spise opp maten min.

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
NB! NB! NB! NB! NB! Søk opp (ctrl+f) Navn: navnet ditt her Under den står det: Alder, bor og interesse. Der det står f.eks. navnet ditt her må du skrive det inn. Eks:

Navn: Ida

Alder: 15 år

Bor: Nittedal

Interesser: Foto, dans og venner

Søk opp (ctrl+f)

Meny

Dette er knappene på menyen, i sidemenyen. Der det står: feks. DIN BLOGGADRESSE, skal du skrive inn link til bloggadressen din. Dette gjør du med - forside -Om meg -Foto ( kan du endre til en annen kategori, f.eks anntekk) -legg til som venn