teachmehowtodance » Blogg » hei!!!! lenge siden sist, jada, jeg vet.. men, er så stress for tida! skylder på det jeg C: skal prø

hei!!!! lenge siden sist, jada, jeg vet.. men, er så stress for tida! skylder på det jeg C: skal prø

1101408-1-1322330576278.jpg
hei!!!! lenge siden sist, jada, jeg vet.. men, er så stress for tida! skylder på det jeg C: skal prøve å bli flinkere med blogging nå.. har forresten nytt hår!!!!

2 kommentarer

Christine<3

26.nov.2011 kl.22:14

Penami <3 håret ditt vart kjempe fint ! :D <3

Ihne

03.des.2011 kl.20:40

Egentle syns e at d e længe sia sist nå au , Innlæge vart posta 26.november og nå e det 3desember !!! :)<3

Skriv en ny kommentar

ane dybvadskog

ane dybvadskog

14, Nord-Fron

Hei, jeg er ei 13 år gammel jente fra nord-fron. Jeg blogger om alt mulig egentlig, og håper du liker bloggen min. Er det noe du savner her, så er det bare å si ifra! leser denne bloggen NÅ

presentert bloggen min

Kategorier

Arkiv

hits teachmehowtodance - her blogger jeg om hverdag, outfit, sminke, mote også videre. jeg vil se på meg selv som ei som skiller meg ut, og blogger og om sterke følelser angående dette.

hei!!!! lenge siden sist, jada, jeg vet.. men, er så stress for tida! skylder på det jeg C: skal prø

1101408-1-1322330576278.jpg
hei!!!! lenge siden sist, jada, jeg vet.. men, er så stress for tida! skylder på det jeg C: skal prøve å bli flinkere med blogging nå.. har forresten nytt hår!!!!

Skoleee!

Ey! Er på skolen :) blogges!

bra helg!

har hatt en suuuper helg folkens!
dette liker vi! hahha, så harry. hadde besøk og greier i hele helgen, men nå skal jeg sove så bilder kan dere få se senere.. ikke nå, fordi jeg er suuupertrøtt. sov godt, lesere!19.11.11 - outfit

heisann!
nå har jeg nesten nettopp vært ute å tatt bilder til dere, rydda rommet litt til det kommer gjester her i kveld. ingerlise og pauline <3<3<3<3 TRIOEN MIIIN! så siden jeg bare venter på pauline nå, og ingerlise kommer senere så tenkte jeg at jeg kunne benytte tiden min til å blogge til dere. så da blir det outfit! lenge siden sist nåhhh..

hva syns dere? :D

godnatt..

nå er alt driiitt. gidder ikke dette lenger. skal være tornesrose og legge meg å sove i hundre år og våkne opp som en søt jente med et perfekt liv. godnatt! 

 

VIDEO!

HAHAAHHAHAAHHAHA, tycks?

ane og caroline - VIDEOOO!

lagde denne videoen for ca en uke side. ENJOOOY! 

oi, shiiit

uuups I did it again. 
nå har lekser og fritid tatt overhånd når det kommer til bloggingen. jeg er veldig lei meg for det, men som jeg har sagt før så, dere skjønner. men i helgen skal jeg bruke tiden min sånn så det blir masse blogging. skal i allefall prøve ..
nå skal jeg legge ut en liten video som jeg og caroline lagde for en stund siden. BRB! 

sykt inspirerende jente

så over et par kommentarer istad, og oppdaget en veldig koselig kommentar. jeg gikk innom bloggen, sjekka den ut og fant deretter en annbefaling av en syyyyykt inspirerende blogg. jenta er svensk, 14 år, og har en aaawesome klesstil. digger henne allerede! 

 


du kan besøke bloggen hennes her, og se på de sykt inspirerende bildene hun tar, og den kule stilen hennes. beundrer henne, virkelig! 

VINN GOODIEBAG - Moroccanoil

åååh! 
elsker konkurransene på blogg.no, man kan vinne så sykt mye fint! ikke at jeg er så heldig da det kommer til å vinne ting, men .. det er jo verdt et forsøk?

 

curtinsample
Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
NB! NB! NB! NB! NB! Søk opp (ctrl+f) Navn: navnet ditt her Under den står det: Alder, bor og interesse. Der det står f.eks. navnet ditt her må du skrive det inn. Eks:

Navn: Ida

Alder: 15 år

Bor: Nittedal

Interesser: Foto, dans og venner

Søk opp (ctrl+f)

Meny

Dette er knappene på menyen, i sidemenyen. Der det står: feks. DIN BLOGGADRESSE, skal du skrive inn link til bloggadressen din. Dette gjør du med - forside -Om meg -Foto ( kan du endre til en annen kategori, f.eks anntekk) -legg til som venn